Kontrol Kualitas

Quality Control (6)

1. Deteksi materi sing mlebu ketat

Materi sing digunakake 100% anyar, ora ana Bahan daur ulang, Kita kabeh nggunakake Bahan Braned.

PLA: Natureworks, Total-Corbion

Quality Control (7)

2. Indeks Aliran Lebur sadurunge pelleting

3. pelleting (Ditrapake PLA supaya luwih cocog kanggo nyithak 3d)

Quality-Control-9

4. Ngontrol kanthi ketat kualitas sajrone produksi.

download
Quality Control (13)
Quality Control (11)

5. Tes Percetakan

Quality Control (10)

6. 100% filamen inspeksi QC sadurunge dikemas

Sadurunge dikemas, personel QC bakal mriksa warna produk, gelembung, bintik-bintik ireng, duwe standar sing ketat kanggo Item kasebut, produk sing ora kualifikasi bakal dibuang.

Quality Control (8)