M. Holland Ngamanake Kemitraan kanggo Ngembangake Pilihan Bahan Pencetakan 3D

Pemasok resin M.Holland ngumumake kemitraan lan bahan anyar kanggo portofolio sing tuwuh. Perusahaan sing berbasis ing Illinois wis kerja sama karo telung pemasok bahan aditif (AM) anyar kanggo ngembangake penawaran produk cetak 3D nganti 50%. Transaksi anyar karo Solusi Bahan Tanpa wates, Kimya by Armor, lan taulman3D bakal ngewangi akses material lan luwih akeh kesempatan kanggo klien M.Holland nggabungake bahan cetak 3D khusus menyang aliran manufaktur industri. Kemitraan anyar saiki dadi bagean saka portofolio panyedhiya M.Holland sing wiyar, kalebu bahan saka perusahaan terkenal kayata BASF, Braskem, EOS, Henkel Loctite, lan 3DXTECH. Minangka bagean saka woro-woro kasebut, M.Holland uga mbukak materi AM anyar sing digawe kanggo aplikasi mesin lan teknik.

Haleyanne Freedman, Manajer Pasar Teknik 3D pencetakan Global ing M.Holland, ujar manawa pasar cetak 3D wis berkembang kanthi cepet amarga mesin maju lan dadi luwih industri. Bahan cetak 3D uga wis ditambahi sawetara taun kepungkur, mula perusahaan kasebut mutusake nggawe laboratorium AM ing kantor Northbrook kanggo ngakses puluhan platform cetak 3D sing beda kanggo mbantu pelanggan ngerti pertimbangan desain produk lan bahan kanggo nyuda wektu adopsi teknologi.

"Sajrone tuwuh cepet kanggo industri lan tim Pencetak 3D M. Holland, nambahake pemasok strategis minangka bagean penting kanggo nyedhiyakake macem-macem bahan kanggo para klien supaya cocog karo lamarane," ujare Freedman. "Nawakake kertu garis lengkap babagan materi perlu kanggo para klien supaya duwe bahan berkualitas tinggi sing bisa nggunakake teknologi pencetakan 3D menyang operasine."

Holland nandatangani perjanjian distribusi karo Infinite Material Solutions, sawijining klompok inovasi materi sing pengin nggawe proses sing bisa nemtokake industri manufaktur. Klompok kasebut saiki duwe akses menyang AquaSys 120, filamen larut banyu sing dirancang kanggo nyokong bagean sing dicithak nganggo plastik suhu tinggi, kayata polipropilena (PP) lan poliamida (PA), sing sadurunge mbutuhake dhukungan materi sing padha. Perusahaan kasebut ujar manawa produk kasebut cocog kanggo aplikasi sing mbutuhake desain rumit lan kurang pasca proses, sanajan suhu cetakan sing dhuwur banget, nyedhiyakake dhukungan universal kanthi adhesi sing apik. Rega $ 180 saben kg lan kasedhiya ing diameter 2,85 lan 1,75 mm, AquaSys120 dirancang kanggo nggarap macem-macem bahan cetak 3D kelas teknik, supaya 3D bisa nyithak bagean kompleks kanthi gampang, tanpa kompromi karo struktur dhukungan liyane.

Saiki dadi distributor Amerika Utara kanggo Kimya - merek sing anyar saka Armor multinasional Prancis sing dikhususake kanggo ngembangake bahan kustom kanggo AM - M. Holland wis menehi kesepakatan sing kalebu macem-macem jinis filamen ABS 3D. Perusahaan kasebut bakal miwiti komersialisasi EC Kimya (konduktif listrik) ABS, filamen ABS Kevlar gabungan, lan filamen termoplastik 3D PEBA-S Kimya. Didhukung dening sumber daya Armor lan R&D, startup cilik lan serbaguna fokus banget ing bahan khusus kanggo aplikasi sing spesifik banget. Iki negesake manawa produk ABS menehi kemampuan kanggo nindakake listrik liwat plastik, sing bisa migunani ing macem-macem aplikasi listrik.

Mitra nomer telu yaiku taulman3D, sawijining produsen filamen sing terus-terusan ngluncurake bahan cetak 3D kekuatan tinggi anyar, kalebu nilon kekuatan tinggi kelas industri sing dikembangake khusus kanggo printer 3D. M.Holland saiki dadi salah siji saka 20 reseller produk batchman3D lan nduweni akses lengkap kanggo kabeh penawaran produk. Produk kasebut kalebu nilon, bahan dhukungan, kopolimer, elastomer termoplastik copolyamide plastik (PCTPE), PETT, bahan kelas medis, lan liya-liyane. Kemitraan karo taulman3D ngidini klien M. Holland bisa ngakses akeh materi sing cocog kanggo macem-macem aplikasi.

Saiki dadi distributor Amerika Utara kanggo Kimya - merek sing anyar saka Armor multinasional Prancis sing dikhususake kanggo ngembangake bahan kustom kanggo AM - M. Holland wis menehi kesepakatan sing kalebu macem-macem jinis filamen ABS 3D. Perusahaan kasebut bakal miwiti komersialisasi EC Kimya (konduktif listrik) ABS, filamen ABS Kevlar gabungan, lan filamen termoplastik 3D PEBA-S Kimya. Didhukung dening sumber daya Armor lan R&D, startup cilik lan serbaguna fokus banget ing bahan khusus kanggo aplikasi sing spesifik banget. Iki negesake manawa produk ABS menehi kemampuan kanggo nindakake listrik liwat plastik, sing bisa migunani ing macem-macem aplikasi listrik.

Mitra nomer telu yaiku taulman3D, sawijining produsen filamen sing terus-terusan ngluncurake bahan cetak 3D kekuatan tinggi anyar, kalebu nilon kekuatan tinggi kelas industri sing dikembangake khusus kanggo printer 3D. M.Holland saiki dadi salah siji saka 20 reseller produk batchman3D lan nduweni akses lengkap kanggo kabeh penawaran produk. Produk kasebut kalebu nilon, bahan dhukungan, kopolimer, elastomer termoplastik copolyamide plastik (PCTPE), PETT, bahan kelas medis, lan liya-liyane. Kemitraan karo taulman3D ngidini klien M. Holland bisa ngakses akeh materi sing cocog kanggo macem-macem aplikasi.


Wektu kiriman: Apr-22-2021