Warta

  • M. Holland Ngamanake Kemitraan kanggo Ngembangake Pilihan Bahan Pencetakan 3D

    Pemasok resin M.Holland ngumumake kemitraan lan bahan anyar kanggo portofolio sing tuwuh. Perusahaan sing berbasis ing Illinois wis kerja sama karo telung pemasok bahan aditif (AM) anyar kanggo ngembangake penawaran produk cetak 3D nganti 50%. Transaksi anyar karo Solusi Bahan Tanpa wates, Ki ...
    Waca liyane
  • Pencetakan Seni 3D | 3D Printing Nyurung Wates Kanggo Nggawe Artistik

    Pencetakan 3D lair kanggo ngasilake desain anyar lan manufaktur supaya bisa digawe kanthi cara anyar. Artis mboko sithik ngetokake produktivitas teknologi lapisan-demi-lapisan iki lan fleksibilitas bahan sing bisa dicithak 3D kanggo nggayuh gaweyan seni. 1. Owahi mokal dadi ...
    Waca liyane
  • Apa sing diarani ST-PLA?

    PLA (Polylactic Acid) minangka bahan pencetakan 3D sing paling umum amarga gampang digunakake lan digawe saka sumber daya sing bisa dianyari lan mula bisa dibiodhol. Plastik PLA utawa asam polylaktik minangka bahan plastik adhedhasar sayuran, sing umume nggunakake pati jagung minangka bahan baku. ....
    Waca liyane
  • Napa PLA gampang rapuh?

    Sawise 6 utawa luwih wulan, PLA Filamen dadi rapuh lan gampang rusak. Iki nggawe filamen ora cocog digunakake. Ing pengamatan, ditemokake ora preduli saka wilayah / iklim utawa pabrik sampeyan. Mung wektu sing bisa ngati-ati adhedhasar paramèter atmosfer ing papan filamen ...
    Waca liyane