Metal PLA 1.75mm 3D Printer Filament 1Kg Logam Tekstur Tembaga Tembaga Gangsa Logam PLA

Katrangan singkat:

PLA Filament umume digunakake ing 3D printing, duwe ciri kaya ing ngisor iki:

1. Kekuwatan sing dhuwur, kateguhan sing apik, fluiditas sing apik, panganan kanthi lancar, output stabil, gampang dicithak. Boten gampang dirusak utawa pinggiran.

2. Kapadhetan Filem PLA sithik, nalika nyithak model volume luwih gedhe lan ngirit dhuwit, bahan Eco-Friendly lan biodegradable, Non-beracun.

3. Efektif biaya, bisa diproses kanthi suhu sing jembar. Suhu pangolahan sing amba 190 C-240 C (374 F-446 F) PLA nduweni suhu leleh sing luwih murah dibandhingake karo ABS .PLA umume seneng rincian lan sudhut sing luwih cetha tinimbang ABS tanpa risik utawa retak. Beda karo ABS, PLA bisa dijenengi sandine lan mesin.


Detail Produk

Tag Produk

Bahan Cetak

PLA Filament umume digunakake ing 3D printing, duwe ciri kaya ing ngisor iki:

1. Kekuwatan sing dhuwur, kateguhan sing apik, fluiditas sing apik, panganan kanthi lancar, output stabil, gampang dicithak. Boten gampang dirusak utawa pinggiran.

2. Kapadhetan Filem PLA sithik, nalika nyithak model volume luwih gedhe lan ngirit dhuwit, bahan Eco-Friendly lan biodegradable, Non-beracun.

3. Efektif biaya, bisa diproses kanthi suhu sing jembar. Suhu pangolahan sing amba 190 C-240 C (374 F-446 F) PLA nduweni suhu leleh sing luwih murah dibandhingake karo ABS .PLA umume seneng rincian lan sudhut sing luwih cetha tinimbang ABS tanpa risik utawa retak. Beda karo ABS, PLA bisa dijenengi sandine lan mesin.

4. PLA duwe tingkat nyusut sing sithik, sanajan model cetak sing luwih gedhe bisa ditampilake kanthi apik. Sawetara warna duwe glossiness permukaan sing apik banget. lan umume obyek sing dicithak bakal duwe tampilan lan rasane luwih glossy dibandhingake karo ABS.

5. PLA uga bisa dicithak kanthi kecepatan output sing luwih dhuwur. kemasan spool plastik, bisa dadi feed otomatis.

6. Ora Ana Gelembung, (Faktor kritis kualitas filamen), Ora ana gambar.

7. Filamen PLA Kanggo ditrapake kanggo macem-macem merek 3D printer, EasyThreed, Makerbot, UP plus, Mendel, Prusa, seri, lsp. 

Gangsa Logam

_MG_7510
_MG_7513
_MG_7508
_MG_7503
_MG_7499

Tembaga Logam

_MG_7489
_MG_7493
_MG_7488
_MG_7484
_MG_7481

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita