FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

Napa Filamen CCTREE Pilihan?

Kita pabrik filamen 3D terkemuka ing China kanthi 10 lini produksi kanggo memuaskan luwih saka 60 negara distributor, kanthi kualitas stabil, rega terjangkau lan layanan purna jual profesional.

Pira jinis Filament sampeyan?

We have: ST-PLA, MAX-PLA, PLA, SILK-PLA, METAL PLA, Kayu, PETG, ABS, ABS +, TPU, Carbon Firber, PC, Nylon

Apa bedane sampeyan karo merek liyane?

Ana telung kaluwihan unik sing beda karo liyane.

1. Kita nggunakake jinis premium bahan baku. Luwih fleksibel lan gampang dicithak.

2. Kabeh diameter dilewati rong deteksi; ngukur laser lan tes bolongan. Kita yakin filamen 100% ing kisaran. Selai ora bakal kedadeyan ing jinis kita.

3. Winding rapi kasedhiya ing kene. Ora ana kusut ing spol kasebut.

Kepiye cara garing filamen PLA?

Filamen PLA bisa nyedhot kelembapan ing udhara. Sampeyan bisa nyimpen filamen PLA ing oven

Where tuku filamen PLA?

CCTREE minangka pabrikan langsung sing fokus ing layanan Grosir lan OEM. Kanggo keperluan pribadi, sampeyan bisa tuku ing Amazon Store.

Dosis Filamen sampeyan bisa digunakake nganggo Printer Creality Ender 3?

Ya, Filamen kita bisa digunakake kanthi printer seri kreativitas, Anycubic, QIDI, Flashforg, Makerbot….

Kepiye Dealer / Distributor / Reseller?

Hubungi Pls: info@primes3d.com

Apa sampeyan nawakake Layanan OEM?

Ya, Kita bisa nggawe logo sampeyan ing spol lan kothak. Kanggo Bobot Bersih: Kita bisa nindakake 200G, 1KG, 3KG, utawa 5KG.

Apa istilah pembayaran?

Pesenan Perdagangan Jaminan Alibaba, T / T, Paypal, Western Union kasedhiya