Tur Pabrik

Pabrik

Area: 3900 meter persegi (Loro Lantai)

Produktivitas sing kuwat: Luwih saka 50ton / wulan

Baris Produksi Filamen (8Garis)

Lini Produksi Pelletizer (2 Garis Kanggo PLA sing Apik)

Crystallizer (Volume 2Set Dhuwur)

Kamar Pengering (6Set)

Mesin Vakum Kamar Dobel (2Set)