Filamen HIPS Kualitas Tinggi 3D HIPS 1.75MM / 2.85MM 1kg filamen 3d printer 1 KG HIPS 3d Filamen plastik Low c, kurang ambu tinimbang ABS

Katrangan singkat:

HIPS minangka polistirena pengaruh gedhe. Polystyrene (PS) minangka polimer hidrokarbon aromatik sintetis sing digawe saka styrene monomer. Polistirena bisa padhet utawa digawe busa. Polistirena tujuan umum jelas, angel, lan luwih rapuh. Filamen HIPS bisa digunakake kanthi kapisah utawa minangka bahan dhukungan, sing larut ing limonene lan cocog karo ABS.


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka Filem HIPS

HIPS minangka polistirena pengaruh gedhe. Polystyrene (PS) minangka polimer hidrokarbon aromatik sintetis sing digawe saka styrene monomer. Polistirena bisa padhet utawa digawe busa. Polistirena tujuan umum jelas, angel, lan luwih rapuh. Filamen HIPS bisa digunakake kanthi kapisah utawa minangka bahan dhukungan, sing larut ing limonene lan cocog karo ABS.

2345_image_file_copy_1

Fitur Utama Filamen CCTV HIPS

1. Larut nganti limonene. bisa dadi bahan dhukungan kanggo printer 3D sing dilengkapi extruder, bisa digunakake kanggo nyengkuyung obyek kanthi growong interior, bagean sing rumit, bagean sing overhanging.

2. Bisa digunakake kanggo nyithak, padha karo ABS.

3. Minangka materi dhukungan lan cocog karo ABS, PETG.

4. Suhu jembar saka 230 ℃ ~ 250 ℃: Cocog kanggo macem-macem printer 3D, Makerbot, UP, Luzbot, Leapfrog, Reprap, Ultimaker, Mendel, Prusa, Raise3D lan liya-liyane.

5. Ora ana ambu, HIPS sifat mekanik sing padha karo ABS amarga cukup kuwat, rada fleksibel, lan bisa diiseni pasir.

6. HIPS larut ing Limonene, bisa dadi bahan dhukungan kanggo printer 3D sing dilengkapi extruder, bisa digunakake kanggo nyengkuyung obyek kanthi growong interior, bagean sing rumit, bagean sing overhanging

7. HIPS ora duwe karep nalika nyithak lan cocog kanggo nggawe lukisan supaya populer digunakake nganggo kostum, model.

8. Biaya murah, kurang ambu tinimbang ABS, Warna Matte, dadi bahan sing apik kanggo prototipe cepet.

HIPS Coklat

_MG_6372
_MG_6374
_MG_6365
_MG_6370
_MG_6376

Ungu HIPS

_MG_6446
_MG_6450
_MG_6488
_MG_6460
_MG_6444

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita