Varietas pabrik CCTREE MAX-PLA (PLA +++) filamen 3D printer kanthi PLA kelas industri normal

Katrangan singkat:

1. kekuatan dhuwur, pengaruh dhuwur, kateguhan sing dhuwur.

2. 10 kali luwih angel tinimbang PLA normal.

3. Resistensi kadhemen, ing sangisore -25 remain, isih tetep kenceng banget.

4. Sawise mbukak, ora perlu panyimpenan sing disegel, ing lingkungan sing lembab bisa dilebokake suwene 12 wulan, lan ora bakal akeh pengaruh kanggo nyetak, nanging kudu dijaga saka lebu.

5. Viscidity, 5 kali luwih dhuwur tinimbang PLA normal, ora prelu panas, bisa dicithak kanthi langsung.

6. sawise 12 wulan, kateguhan ora bakal owah akeh, efek nyetak tetep apik banget.

7. rendhem ing banyu suwene 2 wulan, mung saya tuwa.

8. Titik lebur sing stabil, mili kanthi lancar, permukaan cetakan sing lancar, lan ora bakal rusak filamen sajrone nyithak.

9. Wektu panyimpenan: 1 ~ 3 taun.


Detail Produk

Tag Produk

Detail Produk

Toleransi: ± 0,03mm

Diameter: 1.75MM / 2.85MM

Bobot Bersih: 1KG, 3KG, 5KG

Suhu Nozel: 190˚C - 230˚C

Kacepetan Cetak: 40mm / s - 60mm / s

Suhu amben: 25˚C - 60˚C

Paket: Kotak Coklat + Kantong Vakum Kanthi Desiccant

Bahan mentah anyar PLA 4032D sing diimpor saka ingeo naturaworks USA.

Amarga PLA gampang rapuh, MAX-PLA filamen sing gampang dicithak kanthi sifat mekanik sing luwih apik, dadi alternatif ABS sing apik banget. Kerjane sampurna karo akeh printer FDM 3d ing pasar, kayata Creality MK3, Ender 3, Monoprice FlashForge, QID, lsp.

Kauntungan kanggo CCTREE MAX-PLA

1. kekuatan dhuwur, pengaruh dhuwur, kateguhan sing dhuwur.

2. 10 kali luwih angel tinimbang PLA normal.

3. Resistensi kadhemen, ing sangisore -25 remain, isih tetep kenceng banget.

4. Sawise mbukak, ora perlu panyimpenan sing disegel, ing lingkungan sing lembab bisa dilebokake suwene 12 wulan, lan ora bakal akeh pengaruh kanggo nyetak, nanging kudu dijaga saka lebu.

5. Viscidity, 5 kali luwih dhuwur tinimbang PLA normal, ora prelu panas, bisa dicithak kanthi langsung.

6. sawise 12 wulan, kateguhan ora bakal owah akeh, efek nyetak tetep apik banget.

7. rendhem ing banyu suwene 2 wulan, mung saya tuwa.

8. Titik lebur sing stabil, mili kanthi lancar, permukaan cetakan sing lancar, lan ora bakal rusak filamen sajrone nyithak.

9. Wektu panyimpenan: 1 ~ 3 taun.

MAX-PLA Putih

_MG_7410
_MG_7415
_MG_7407
_MG_7403
_MG_7400

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita