CCTREE 3D Printer WOOD Filmanet 1.75 / 2.85MM

Katrangan singkat:

Filamen PLA Kayu digawe saka 10% serat kayu lan 80% Asam polimatik.

Yaiku lingkungan, bahan non-beracun sing cedhak karo efek kayu nyata. Bisa nyithak model efek kayu, kayata potret, artikel furnitur cilik.


  • Diameteripun: 1.75mm / 2.85mm / 3.0mm
  • Toleransi: +/- 0,03mm
  • Kacepetan nyithak: 30-50mm / s
  • Werna: Kayu
  • Suhu ekstrim: Gelar 190-220
  • Amben digawe panas: Gelar 50-60
  • Mbangun Lumahing: tape cat biru, lem teken
  • Kipas Pendingin: mati
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Tips kanggo Nyithak Filamen Kayu

    1. Coba Gunakake Nozzle sing Luwih Luwih gedhe

    2. Nggunakake Undhang-undhang sing luwih dhuwur

    3. Gunakake Kacepetan Cetak Cepet lan Dhuwur Lapisan Dhuwur

    Filamen kayu ora gampang dicithak, amarga bubuk kayu luwih alus. Iki beda karo filamen gabungan liyane, kayata serat karbon sing diisi lan logam sing diisi. Rasio utama bahan kayu yaiku PLA standar, umume setelan printer sing cocog karo PLA kudu cukup kanggo filamen kayu. Kangge, filamen kayu uga gampang dianggo lan sithik panyusutan. Iki ngidini sampeyan nggedhekake adhem nalika nyithak, supaya bisa luwih kuwat.

    Kaya filamen PLA, Gabungan kayu lan PLA ngasilake filamen gabungan sing umume bisa dibiji. Durning printing, filamen kayu bisa ngetokake kayu kaya ambune. Sing paling penting yaiku filamen kayu bisa ngasilake model estetika sing unggul. Cetakan sing digawe saka filamen kayu duwe finish sing cedhak karo tampilan kayu asli sing alami.

    IMG_5160
    New Wood filament
    H0d288e0fd0c24951848be432078bc718O

    Gangsa Logam

    DSC_1684
    DSC_1683
    DSC_1680
    DSC_1693
    DSC_1672
    DSC_1669
    DSC_1668
    DSC_1667

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita