CCTREE 3D Printer TPU Filem Fleksibel 1.75 / 2.85MM

Katrangan singkat:

Bahan: Rep-Flex TPU - Uga dikeringake sadurunge Vacualed Disegel nganggo bahan pengering

- Shore Hardness: 95A

- Bobot Bersih: 1 KG (udakara 2,20 pon)

- Diameter: 1.75mm /2.85MM

- Suhu extruder sing disaranake: 195 - 230 ° C

- Suhu platform sing disaranake: 40 - 60 ° C


Detail Produk

Tag Produk

Tips Nyithak

Dianjurake kanggo printer kanthi extruder drive langsung, No4 0.4 ~ 0.8mm.

Kanthi extruder bowden, sampeyan bisa uga kudu menehi tips babagan tips iki:

- Cetak alon-alon 15-30 mm / s Cepet nyithak

- Setelan lapisan pisanan. (Dhuwur 100% Jembar 150% kacepetan 50% kayata)

- Unduhan dipateni. Iki bakal nyuda asil cetak sing ora tumoto, nyumbat, nyaring utawa nyaring.

- Tambah Multiplikator (Opsional). disetel menyang 1.1 bakal mbantu obligasi filamen kanthi apik. - Kipas pendingin sawise lapisan pisanan.

TPU (3)

Bahan: Nduwe kekerasan ing pinggir 95A. Sawise prosedur sing ketat, ora ana gelembung, teknologi ultra mulus. Adhesi amben sing apik, kurang enak lan kurang ambu, nggawe filamen 3D fleksibel iki gampang dicithak.

Kualitas: Adhesi amben sing apik banget, kurang sehat lan kurang ambu, nggawe filamen 3D fleksibel iki gampang dicithak. Sawise prosedur sing ketat, ora ana gelembung, teknologi ultra mulus, ora ana ambu sing ora enak.

Akurasi: Ngukur diameter diameter lan sistem kontrol adaptif diri ing manufaktur nggawe toleransi sing ketat. Akurasi dimensi + / - 0,02 mm tanpa exaggeration.

Kompatibel: TPU gampang dicithak amarga adhesi amben sing apik banget lan filamen cenderung ora kesusu Apik kanggo macem-macem proyek, Kompatibel karo kabeh printer FDM ing pasar sing nampa filamen 1,75 mm.

TPU (10)
TPU (4)

TPU, Thermoplastic PolyUrethane, kalebu jinis ThermoPlastic Elastomer. Minangka filamen 3d printer, Tpu nduweni elastisitas sing luwih dhuwur, resistensi kimia sing luwih gedhe, lan nyusut ngisor. Amarga elastisitas lan adhesi lapisan sing apik banget, Tpu minangka bahan unik ing cetakan 3d.

TPU duwe macem-macem kaluwihan kalebu kemampuan kanggo nindakake ing suhu sithik, resistensi abrasi lan sifat mekanik bebarengan karo elastisitas kaya karet. Kangge, TPU duwe resistensi kuat kanggo pelumas, minyak, lan abrasi. Iki nggawe tpu digunakake ing aplikasi bisnis, kalebu sabuk penggerak, piranti medis, rodha kastor, alas kaki lan kasus ponsel.

Filamen tpu luwih fleksibel tinimbang abs utawa pla. Bisa ditekuk kanthi gampang tanpa ana pengaruh ing daya tahan lan kekuwatan. Kajaba iku, ana macem-macem atose bahan TPU kanggo panggunaan, yaiku saka 80A nganti 64 D hardness.

TPU (13)
TPU (6)
TPU (7)
TPU (5)
TPU (1)

Foto Anyar TPU

DSC_1780
DSC_1781
DSC_1783
DSC_1798
DSC_1800
DSC_1803
DSC_1819 1
DSC_1819
DSC_1822
DSC_1817
IMG_2914
DSC_1825 - 1
DSC_1825
DSC_18233
DSC_18244
IMG_2913
DSC_1831 - 1
DSC_1831
DSC_1833
DSC_1828
IMG_2909
TPU-tran-red-04
TPU-tran-red-03
TPU-tran-red-02
TPU-tran-red-06
IMG_2908

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita