CCTREE 3D Printer PLA Filament Gradient Light Colour (PLA Pelangi)

Katrangan singkat:

Bahan mentah anyar PLA 4032D sing diimpor saka ing naturaworks ingeo USA, dudu daur ulang utawa plastik bali ing njero


  • Toleransi: ± 0,03mm
  • Diameteripun: 1,75MM / 2.85MM
  • Bobot Bersih: 1KG, 3KG, 5KG
  • Paket: Kothak Coklat + Kantong Vakum Karo Desiccant
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Detail Produk

    Toleransi: ± 0,03mm

    Diameter: 1.75MM / 2.85MM

    Bobot Bersih: 1KG, 3KG, 5KG

    Paket: Kotak Coklat + Kantong Vakum Kanthi Desiccant

    Bahan mentah anyar PLA 4032D sing diimpor saka ing naturaworks ingeo USA, dudu daur ulang utawa plastik bali ing njero

    Kauntungan Filamen ST-PLA CCTREE

    1. Kompatibilitas sing Jembar: Bisa digunakake kanthi sampurna karo printer FDM 3d ing pasar, kayata Creality MK3, Ender 3, Monoprice FlashForge, QID, lsp.

    2. Gratis Tangle: Gulungan filamen sing sampurna sing bisa nyedhiyakake tangel sajrone nyithak, nyedhiyakake pengalaman nyetak sing apik.

    3. Cetak Gampang: Adhesi lapisan sing apik banget kanggo nyuda warpage, tingkat nyusut sing sithik. Ora perlu panas amben utawa nyithak ruangan sing ditutup, lan ora ana warping nalika nyithak model gedhe.

    4. Ketangguhan sing dhuwur: Kanthi formula mekanik khusus kanggo nggawe mekanik nganti 5 Kali luwih angel banjur PLA; dadi alternatif sing apik kanggo ABS.

    5. Resistensi & Kekuwatan Efek sing Apik banget

    6. Kinerja Super Apik: Resistensi Kadhemen & Resistensi Kelembapan; Ing -10 ℃ Isih tetep kateguhan tartamtu lan sawise diuripake, Bisa Nyimpen paling ora 6-10 Wulan Tanpa Ngganti Kualitas

    Werna peteng gradien

    _MG_5493-2 (2)
    _MG_5535-2
    _MG_5486-2 (2)
    _MG_5465-2 (2)
    _MG_5813
    _MG_5370-2
    _MG_5510-2
    _MG_5440-2
    cctree logo-1000

    Werna cahya gradien

    Gradient light color (1)
    Gradient light color (4)
    Gradient light color (6)
    Gradient light color (1)
    Gradient light color (7)
    Gradient light color (2)
    Gradient light color (3)
    Gradient light color (5)
    Gradient light color (8)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita