Babagan Kita

CCTREE_logo1

Shenzhen Primes Technology Co., Ltd. Didirikan ing 2012 melu 3D Filament ing 2014, CCTREE minangka pabrikan bahan cetak 3D Profesional, kanthi luas pabrik 3.900 meter persegi lan peralatan produksi canggih, Minangka perusahaan R&D lan manufaktur sing nyedhiyakake produk lan solusi saka kabeh rantai industri, saiki CCTREE duwe 8 baris kanggo produksi Filamen, 2 baris kanggo Bahan Imrpoved lan sawetara peralatan liyane kanthi output tahunan 500Tons. Produk dipérang dadi telung level: level industri, level komersial lan level sipil, nyukupi kabutuhan macem-macem jinis pangguna.

Sauntara kuwi, CCTREE minangka salah sawijining manufaktur utama ing China. Produk CCTREE diekspor menyang meh 100 negara lan wilayah ing saindenging jagad, umume digunakake ing kulawarga, pendhidhikan, pariwara lan lapangan liyane. Saiki kita wis ngembangake luwih saka 100 dealer merek ing luwih saka 50 negara lan wilayah ing omah lan luar negeri, nyedhiyakake layanan pendaratan sing apik banget kanggo pangguna pungkasan.

Dadi Pabrik Profesional, wis sukses gawe macem-macem jinis bahan cetak 3D kayata ST-PLA, ABS +, HIPS, PA, PC, PETG, PVA, variabel bercahaya, konduktif, ASA, Marble-PLA.

01

Babagan Bahan Baku

Bahan baku berkualitas tinggi, kayata PLA saka Natureworks (USA) lan ABS saka Chimei (Taiwan) yaiku 100% bahan anyar segar ing produksi lan kanthi kontrol proses produksi sing ketat.

02

Babagan Paket

Saka spol plastik nganti kanthong vakum, saka warna filamen nganti kothak lan karton, kita nyedhiyakake layanan khusus OEM kanggo kabeh kebutuhan.

03

Babagan kualitas & Layanan

Nyedhiyakake dhukungan teknis sawise-sales lan jaminan kualitas. Yen ana masalah kualitas, Ora ana alesan. Ora tundha. Penggantian utawa mbayar maneh bakal ditrapake tepat waktu. Kita tugas wiwit wiwitan nganti pungkasan.

04

Apa sing Kita Laku

CCTREE berkomitmen kanggo inovasi, kualitas lan keberlanjutan, kanggo ngupayakake ngasilake bahan sing aman lan resik kanggo industri pencetakan 3d.

We are looking for Distributor lan Reseller global, Sugeng gabung karo kita!