Desain Produk / Industri

Luwih-luwih
  • About us (3)

Shenzhen Primes Technology Co., Ltd. Didhaptar ing taun 2012 melu Filament 3D ing 2014, CCTREE minangka pabrikan bahan cetak 3D Profesional, kanthi luas pabrik 3.900 meter persegi lan peralatan produksi canggih, tim R&D sing berpengalaman lan tim sales profesional. Saiki, kita duwe 8 baris kanggo produksi Filament, 2 baris kanggo Material Imprpoved lan sawetara peralatan liyane kanthi output tahunan 500Tons.

Aplikasi Produk

Luwih-luwih